Jan Munnecom

Uw gedreven vakman

Wat drijft mij?

Elk vraagstuk heeft een eigen proces. Voor mij is het belangrijkste dat u een meubel in huis krijgt waar u jaren plezier van heeft. Een meubel dat naast functioneel, ook een lust voor het oog is. Ik zoek elke keer weer naar goede maatwerk oplossingen voor mijn klanten.

Ervaring & Opleiding

Vanaf mijn achtste levensjaar ben ik bezig in de werkplaats. Het begon met lessen van een echte vakman meubelmaker bij ons in het dorp. Ik volgde daarna opleidingen tot meubelmaker in Maaseik en bij de Stichting Hout & Meubilair.

Ik leerde tekeningen met de hand uitwerken, materialen kennen en zowel handmatig als met machines bewerken. Betrokkenheid bij elke stap van het proces vind ik essentieel. De lijn in een proces bewaken leerde ik in mijn opleidingen, mijn werkplekken en eigen bedrijf. Het is een kracht die bij elke opdracht weer belangrijk blijkt.

Wat mij drijft

Mijn liefde voor materialen en mogelijkheden werd met elke stap in mijn werk gesterkt en gevoed. Na al die jaren vind ik het nog steeds interessant om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Leren wat nieuwe materialen, andere vormen kunnen betekenen. Daarom maak ik ook graag vanuit mezelf meubelen.

Voor mij is het allerbelangrijkste dat mijn samenwerking met u leidt tot een meubel waar u jaren plezier van hebt.

Mensen om mij heen

Ik werk samen met partners zoals interieuradviseurs, projectburo’s en architecten.
Velen van hen bevelen mij al jaren aan bij hun klanten.

Contact

Juist het persoonlijke contact met u, maakt mijn werk zo interessant. Zo kan ik uw wensen beter leren begrijpen en uw meubel zo specifiek mogelijk voor u maken. mijn wens voor u is een meubel, dat een lust voor het oog is en waarvan u jaren plezier zult hebben.
Heeft u vragen over een mogelijk meubel of andere interieurwensen, neem dan vrijblijvend contact met mij op >>

Project in bouwfases

Fase 1

Fase 2

Fase 3

Fase 4

Fase 5